Galleri Riddaren – Öfre Ateljén – Galleri Zebra – 13.2

För ett ögonblick trodde jag att det jag såg var...
För ett ögonblick trodde jag att det jag såg var …                                                                                                                                                                                             

Idag har jag förberett för ”Konstpaus” i min ateljé. Öfre Ateljén och sen varit i Gamla Stan på Galleri Riddaren och hängt upp mina alster . Lördagen den 13.2 visar jag mina en del av mina alster på Galleri Riddare. Mina döttrar Maria och Lisa finns på plats till klockan 16. Jag kommer att finnas där mellan kl. 16 och 19. Välkomna!

 

 Till min kära... - akvarell - gunvor

Kärleksdikter på Galleri Zebra.  Samlingsutställning. Vernissage kl. 12  Den 13.2

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *